27-річна південнокорейська актриса і модель Хо Ен Чон частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 10,2 мільйонів чоловік.

17 вересня 2021 року на просторах стрімінгового сервісу Netflix вийшов серіал "Гра в кальмара", який побив безліч рекордів і став самим проглядається проектом на цій платформі, обігнавши іспанський "Паперовий будинок".

Чон Хо-ен, фото: Instagram
Чон Хо-ен, фото: Instagram

Це дебютна роль Хо Ен Чон в кінематографі, адже до цього на вершині вона показувала себе тільки в модельному мистецтві. Дівчина популярна давно, почавши кар'єру ще в 16-річному віці. І вже в 2015 році вона була названа "топ-моделлю по-корейськи", взявши кілька разів участь в однойменному проекті.
Хо Ен Чон зіграла роль північнокорейської біженки №067, яка бере участь у масштабній грі через молодшого брата. Але зараз мова піде не про серіал, а про новий знімок на сторінці. Бо модель стала новим амбассадором модного будинку Louis Vuitton, поставши на знімку з крутою сумкою, сидячи на стільці.

Чон Хо-ен з "Гри в кальмара", фото з Instagram
Чон Хо-ен з "Гри в кальмара", фото з Instagram

"Ще один прекрасний початок❤️", "Королева", "Шикарно😍", "Бразилія дуже сильно любить Тебе🇧 🇷❤️", "Її менеджер: вчорашня ціна - це не сьогоднішня ціна.. ціна пішла вгору", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон "втекла" з Північної Кореї і стала топ-моделлю: "Пишатися"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", теорії та факти про "Гру в кальмара" від Netflix: таємниця 001, підказки перед очима і як стати наглядачем

Знай.ua писав, "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем