Відомий український актор, один з найталановитіших гумористів студії "Кварталу-95" і шоу "Розсміши коміка" Євген Кошовий рідко балує відданих шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,3 мільйона чоловік.

На офіційній сторінці "Кварталу-95" розмістили зворушливе відео з сімейного архіву Євгена. Артист рідко показує таку сторону свого життя, тому опублікований ролик викликав особливий захват і розчулення у фанатів.

У кадрі знаменитість знаходиться в домашній обстановці, насолоджуючись хвилинкою відпочинку і увагою свого улюбленого вихованця. Щеня породи чихуахуа, на прізвисько Чилі, без сорому захопив особистий простір господаря, кумедно вивертаючись і утикаючись маленьким носом в широкі груди артиста, тим самим проявляючи відданість і безумовну любов.

Користувачі соцмережі залишили масу захоплених коментарів і всі в один голос заявили, що Чилі дуже схожий на свого господаря.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" навчив доньку "тікати" з уроків: "Прогулювати школу потрібно красиво"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова і Маша Єфросиніна обговорили існування дружби між чоловіком і жінкою: "Якщо хлопець гей..."

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Ольга Фреймут показала вміле поводження відразу з двома: "Весь вечір"