Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Потап часто демонструє своє витончене почуття гумору, проявляючи його в кумедних знімках або в гумористичних роликах на різні теми. В цілому, образ артиста викликає у шанувальників тільки позитивні емоції і реакції.

Цього разу Потап розмістив в соцмережі нове відео, на якому іронічно розіграв епізод з південнокорейського серіалу "Гра в Кальмара", який стрімко набирає популярність і успіх у всьому світі.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Суть гри полягає в тому, щоб швидше інших гравців добігти до фінішу. Перешкодою стане величезна роботизована лялька, яка буде давати можливість рухатися тільки в момент свого співу, а коли дитяча пісня замовкне - потрібно буде блискавично завмерти і сховатися за іншим гравцем, якщо не вдасться - учасника, що програв, застрелять охоронці.

Перейде в наступний раунд той, хто після закінчення відведеного часу добіжить до контрольної лінії.

Нагадаємо, Потап з Позитивом відірвалися без Насті Каменських і Наді Дорофєєвої: "Швидко, спритно"

Як повідомляв Знай.uа, син Потапа та Ірини Горової зробив страшне зізнання після розлучення батьків: "Знайдуть, вб'ють"

Також портал Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських розповіли, як займаються цим у громадських місцях: прохання інших людей не зупиняють