Про роман Єгора Кріда і Валі Карнавал говорили все літо минулого року. Вони часто з'являлися на публіці разом, після чого раптово пропали з поля зору. Єгор Шип вирішив висловитися про їх розрив.

Розставання пари запам'ятається гучним скандалом. Єгор Крід почав публічно висловлюватися про дівчину в негативному ключі, і навіть кілька разів присвячував їй пісні.

Останньою краплею став альбом Pussy Boy, де кілька разів артист знову образив дівчину, і тоді публіка розділилася на два табори.

Колишній коханий Валі Карнавал Єгор Шип також вирішив висловитися з цього приводу. Розлучилися вони також не гладко, тому, як можна здогадатися, він на боці артиста.

Єгор Шип, фото: скріншот з відео
Єгор Шип, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В одному зі своїх інтерв'ю молодий хлопець вирішив розповісти, що секретом успіху юної дівчини ні що інше, ніж мила зовнішність і відносини з потрібними хлопцями, які допомагають їй стати більш популярними.

"Це був просто підступний план Валі її менеджера. Господи, чому ніхто цього не розуміє?» - сказав артист.

На думку Єгора Шипа, Валя Карнавал спеціально почала зустрічатися з одним з найбільш топових артистів СНД, щоб про неї заговорили. Зробити це було зовсім не складно.

"А потім кинути його, щоб він писав їй пісні. Я правда вважаю, що вона Кріда ніколи не любила. "Ти ховаєш під маскою себе Карнавал". Ви думаєте це просто так?"- підсумував хлопець.

Після такого сміливого висловлювання можна зробити висновок, що він став на бік Єгора Кріда, адже, розставання їх обох збило з колії. Хто насправді правий - вже не дізнаєшся, адже, у кожного своя правда.

Раніше повідомляли, фанати Єгора Кріда просять пустити його в Україну

Знай.ua писав, Валя Карнавал звернулася до колишнього Єгора Кріда після образ у піснях

Також, учасниці можуть не намагатися? "Холостяк" почав загравати до дівчини з робочого персоналу