Відома українська співачка Настя Каменських вирішила зустрітися зі своїми головними шанувальниками, і чудово провела час. Фан-клуб співачки довго готувався до цієї зустрічі, і ось що з цього вийшло.

Результат зустрічі Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Регулярно дівчина розповідає про все, що з нею відбувається в житті. Від кадрів з концертів і різних заходів, до сімейних і затишних фотографій з чоловіком.

Щодня за нею стежить тут понад 5,3 мільйонів користувачів.

У кожного великого артиста є свій фан-клуб. Це ті люди, які вже не уявляють свого життя без артиста, і знають про кожну деталь, про кожен концерт, дивляться всі інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Цього разу Настя Каменських вирішила приділити їм час, і особисто зустрітися з головними шанувальниками.

"Сьогодні я до зйомок зустрічають зі своїм фан-клубом, тому що я за ними дуже скучила, і знаю вони теж дуже чекають зустрічі зі мною, постараюся трохи від них отримати енергії, трохи від себе, пообніматься і дізнатися як у них справи"-говорить Настя Каменських на початку ролика.

У невеликому сюжеті із зустрічі показано, як дівчатка приходять в призначене місце з подарунками, і вже в передчутті зустрічі. Сама співачка кожного обняла, і вони почали спілкуватися.

Кожен пішов звідти з додатковим зарядом енергії, і мотивацією. Про що вони говорили і що запланували - все залишилося за кадром.

"Кожній людині дуже важлива підтримка. Коли ми відчуваємо, що є люди, які вірять в нас, люблять і радіють нашим успіхам, - ми наповнюємося енергією і бажання рухатися вперед посилюється в рази 🚀" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, кучерява красуня Настя Каменських села на холодне, не запитавши Потапа

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися"

Раніше повідомляли, що Потап заговорив про стосунки дружини Насті Каменських з його колишньою Іриною Горовою