Як відомо, в 2021 році Італія перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення", і тим самим їм дісталося право на проведення наступного конкурсу. Організатори назвали місто, де пройде головна музична подія року.

Тривалий час вони не могли визначитися, де все ж буде краще провести конкурс. При цьому, столицю навіть розглядати не стали, адже, там мабуть не було підходящої майданчики. У фінальному етапі боролися два міста - Мілан і Турин, повідомляє місцевий портал ANSA.

Мілан друге за чисельністю населення місто в Італії, і розташоване на півночі країни. Це досить туристичне місто, тому є всі зручності. Однак, вибір організаторів не впав на столицю моди.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Турин, фото: вільне джерело
Турин, фото: вільне джерело

Вони віддали перевагу менш туристичному, але такому ж гарному Турину. Він також розташований на півночі, і має величезну кількість арен, де можна провести конкурс. До слова, вони першими подали заявку на проведення Євробачення.

Турин, фото: вільне джерело
Турин, фото: вільне джерело

Це місто сподобається тим, хто любить веселитися ночами безперервно, адже в самому центрі Турина розташована величезна кількість барів, галерей, ресторанів і магазинів, які працюють до пізньої ночі.

Як це все буде проходити в умовах пандемії, поки що рано передбачати, однак, організатори налаштовані рішуче.

Турин, фото: вільне джерело
Турин, фото: вільне джерело

Варто відзначити, що найімовірніше конкурс пройде в середині травня - 10, 12 і 14 числа. В цей час в італійський Турин приїдуть тисячі туристів, фанів конкурсу, а також більше 40 країн з делегаціями.

Євробачення, фото: сайт Eurovision TV
Євробачення, фото: сайт Eurovision TV

Україна також вже підтвердила свою участь у конкурсі, і представник визначиться традиційно ближче до кінця лютого.

Успіх цього року лише посилив любов глядачів до нашої країни, після того як хіт "Shum" від групи Go_A зайняв п'яте місце, і увійшов до світової топ Spotify. Переможці конкурсу, італійський гурт Maneskin підтримує з колективом теплі стосунки, досі слухають їхні пісні, а також, задумалися про спільну пісню.

Нагадаємо, що соліст Maneskin і друг Каті Павленко з go_a розповів про стосунки з Пугачовою: "Королева"

Також, Катя Павленко з Go_A оголила живіт в новому купальнику на відпочинку в Італії

Раніше повідомляли, що ґатунокріумфатори Євробачення група Maneskin потерлися вологими тілами один об одного