Мило лежить на дивані із донечкою на руках. Саме це фото стало вірусним менш ніж за годину.

Півзахистник Національної Збірної з футболу Олександр Зінченко у своєму аккаунті Instagram виклав світлину з новонародженою донькою. Тато заколисав дочку на грудях, але замість колискової використав футбольний матч. Окрім доньки заснули ще хатні улюбленці відомого футболіста.

Соцмережі вибухнули, масово поширюючи фото Зінченка з донькою та милими підписами. Не залишили фани й сторінку самого Олександра – менш ніж за годину фото оцінили в сімдесят тисяч лайків і тисячею коментарів від прихильників: «Це дуже мило!», «Навіщо ліжечко, якщо є такий татко!», «Наймиліше, що я бачив за останній час в інтернеті».

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2016 році футболіст одружився на спортивній журналістці Владі Седан, яка і народила йому донечку.

Нагадаємо, кар`єра Олександра розпочалась у 2015 році і стрімко, успішно розвивається. У національній збірній України футболіст провів 46 матчів, забив 7 голів (2015—2021).

Також Зінченко є учасником фінальних турнірів Євро-2016 (3 матчі) та Євро-2020 (5 матчів, 1 гол), Чемпіонату Світу-2022 (4 матчі) і Ліги націй УЄФА 2021 (3 матчі, 1 гол).

Очікуємо від молодого татуся ще більше таких теплих, сімейних фото.

Дивіться також: нововведення для українців: тарифи, пенсії.

Нагадаємо, раніше на Олександра Зінченка накинулись фанати.
Як повідомляв портал "Знай.ua", шашлик пиво і футбол: фанати розвели багаття.
Також "Знай.ua" писав, що молода матуся Влада Седан нагодувала обідом собак, замість Зінченка.