На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка владики з'явилася нова публікація, яка заінтригувала 530 тисяч її шанувальників.

На фото Влада сидить в салоні приватного літака в компанії двох собак. Судячи з геолокації, красуня знаходиться у Великій Британії.

На одному з фото дівчина тримає крихітку-доньку - дитину Влада все ж взяла з собою на борт літака.

Для перельоту Влада вибрала просту білу футболку, білі джинси і білі кеди з яскраво-рожевими шнурками. Зверху красуня накинула яскраво-рожевий світшот.

Малятко Єва також вся в білому, як і матуся.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Особистий літак Зінки?", "Коли все ідеально", "Еххх, бідна, треба дивитися за чотирма дітьми, як за зіницею ока", "Просто естетика", "Нічого собі, олігархи!", - дивуються шанувальники.

Перед собаками накритий стіл-трапеза розрахована на двох. Зрозуміло, що їсти збираються люди, але виглядає це так, ніби обідати сіли бульдоги.

"Недоїдав бідняк, а пан досхочу годував мисливських собак!", "Собаки так на маму дивляться ображено», "Ну як ці собачки можуть бути наскільки фотогенічним", - пишуть в коментарях.

Нагадавши, дружина Олександра Зінченка Влада Седан перетворилася на Барбі - ще красивіше, ніж до пологів: "ідеальна"

Як повідомляв Знай.uа, дружині Олександра Зінченка пророкують чергову вагітність: "коли за другим?"

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан обрізала волосся і рвонула за Олександром Зінченком на стадіон: "а дитина де?"