Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими публікаціями і новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 170 тисяч чоловік.

Цього разу Маша вирушила в салон краси, за послугами фахівця з фарбування волосся, у супроводі своєї відданої аудиторії. 16-річна дівчина показала весь процес оновлення волосся майстром, але вирішила не відкривати всі карти відразу і не розповідати про обраний відтінок фарби, щоб як слід заінтригувати глядачів.

Короткі ролики в Insta Stories Маша записувала з використанням маски, яка зробила її очі різного кольору, намалювала китайські ієрогліфи на обличчі і навіть начепила маленькі демонічні ріжки.

скріншот з Insta Stories

І через деякий час томливих очікувань шанувальників, Маша показала довгоочікуваний результат фарбування. Дівчина вирішила змінити відтінок свого натурального каштанового волосся на сміливий мідно-рудий колір, який додав якоїсь родзинки в образ Полякової молодшої.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що розлючена Оля Полякова вилила потік звинувачень на Наталію Могилевську: "С*чка, мого чоловіка клеїла"

Як повідомляв Знай.uа, TikTok довів Машу Полякову до істерики, матів і вирваних зубів: "Іди нах*й"

Також портал Знай.uа писав, Оля Полякова показала наряд доньок - Андре Тан заплаче: "Бомжик Валера"