Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб.

Зовсім недавно чоловік знову взяв участь в забігу Spartan Race, який є лідером в забігах з перешкодами. Відомо, що можливість представляється кожному — спортсменам абсолютно всіх рівнів підготовки і вікової категорії.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Для Арсена Мірзояна минулий забіг був восьмим, а зараз він поділився всього однією мовчазною фотографією в Stories. На знімку зображений великий стіл в якомусь офісному приміщенні. Ймовірно, приготованим для школярів. На ньому лежать кілька книжок і дуже багато тарілок з різними видами часнику.

"Потрібно йти по сало😂", - написав Арсен Мірзоян у публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

"@spartanraceua - це про пригоди! @vovk_alexey дякую-це мій восьмий фініш! @andreygalchinskiy дякую, вже вдруге, за команду!",- писав виконавець під недавній публікації про забіг.

Нагадаємо, "Спасибі за рай": заміжня Тоня Матвієнко розкрила стиглий фрукт на очах у всіх

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян показав апетитні яблучка між ніг: "Воу воу". У кадрі в двох дерев'яних ящиках розташувалися апетитні, немов з бабусиної саду, яблучка.

Знай.ua писав, "На його місці повинен був бути я...": Арсен Мірзоян зловив дружину і доньку в компанії легендарного прем'єр-міністра