Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло", Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік.

Якось виконавиця опинилася біля поліцейської машини, поки поруч біля неї стояв представник правоохоронних органів. Найімовірніше, Надія просто давала йому автограф для дітей або дружини. А зараз вона з'явилася в одних лише трусах, розповідаючи про труднощі позбавлення від деяких речей.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Мені важко розлучатися з речами, хоча можу деякі не надягати по 5 років! Нещодавно задумалася, що не потрібно боятися прощатися з одягом, яку не носиш: віддавати іншим людям, обмінюватися з подругами... взагалі круто раз в сезон розбирати свій гардероб. Ось і розібрала...😂", - пише Надія Дорофєєва в публікації.

Дівчина в одних лише тоненьких трусиках вперлася в ліжко, злегка нахиливши голову на бік. Зверху можна помітити топ і олімпійку.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Все віддала. Залишилася в одних трусах!👏😄", "Дуже красива", "Краще менше - але краще🙈", "А труселя, що шкода подругам віддати?", "Ви талановита дівчина, труси не треба віддавати...", "А це такий прикол, часто виставляти труселя", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва потрапила в руки поліції, Дантес не допоможе: "Ви заарештовані"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч майже голяка показала на що здатна: "Безгрішне щастя"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва взяла з собою в ліжко дещо цікаве: про Дантеса ні слова