Відома акторка і зірка американських серіалів "Зачаровані" і "Беверлі Хіллз 90210" Шеннен Доерті показала шокуючі наслідки багаторічної боротьби з онкологією.

У своєму Instagram Шеннен розмістила відверті фото, зроблені під час її активного лікування онкології, яку їй діагностували в березні 2015 року. Протягом багатьох років і по сьогоднішній день, артистка робить все можливе для перемоги над страшною хворобою.

Шеннен Доерті, фото з Instagram
Шеннен Доерті, фото з Instagram

Акторка не раз проходила курси хіміо- та радіотерапії і переносила операції з видалення уражених раком ділянок тіла. Шеннен наочно показала, що всі ці методи боротьби не проходять безслідно.

"Чи красиво це все? Ні, але це правда, і я сподіваюся, що ми всі станемо більш освіченими, познайомимося з тим, як виглядає рак. Після хіміотерапії у мене було багато носових кровотеч. Не впевнена, що хтось із вас відчував подібне", - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зізналася акторка, своїми опублікованими знімками вона хотіла закликати своїх шанувальників не боятися онкології, регулярно проходити огляди у лікарів і стежити за своїм здоров'ям.

Шеннен Доерті, фото з Instagram
Шеннен Доерті, скріншот з Instagram
Шеннен Доерті, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що зірка серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті бореться з раком 4-ої стадії: "Люди списуються з рахунків"

Нагадаємо, смерть забрала перше кохання Брі з "Відчайдушних домогосподарок": прожив 97 років і залишив після себе порожнечу

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк приголомшила зізнанням: "Ростуть щоки..."

Також портал Знай.иа писав, Жанну Фріске добила не важка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "блискучих"