Відома українська співачка Наталія Могилевська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Вже кілька тижнів виконавиця є капітаном сотні зірок шоу-бізнесу на популярному шоу "Співають всі", який виходить на телеканалі "Україна". А зараз вона опинилася на відео, опублікованому в офіційному профілі проекту, зі сльозами на очах.

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Наталя Могилевська опинилася поруч з народною улюбленицею Ніною Матвієнко.

"Неймовірно зворушливий момент на мегашоу "Співають всі!"🥺Хто довів лідера зоряної сотні Наталію Могилевську @nataliya_mogilevskaya до сліз? Дивіться вже завтра о 21:00 на @kanalukraina ❤", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Видно, що на очах Ніни Матвієнко теж є сльози. І все ж співачки з посмішками на обличчях обнялися і заспокоїлися.

Наталія Могилевська, фото: канал "Україна"
Наталія Могилевська, фото: канал "Україна"

"💔💔💔💔💔💔", "😢", "👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿", "😢😢😢", "😍😍", - залишають користувачі в коментарях. Ніхто не наважився написати жодного слова під цією публікацією зі сльозами Наталії Могилевської.

Нагадаємо, Полякова поскаржилася Єфросиніній на Могилевську: "клеїлася" до її чоловіка не один раз

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова і Маша Єфросиніна обговорили існування дружби між чоловіком і жінкою: "Якщо хлопець гей..."

Знай.ua писав, розлючена Оля Полякова вилила потік звинувачень на Наталію Могилевську: "С*чка, мого чоловіка клеїла"