Чоловік принцеси Євгенії Йоркської Джек Бруксбенк розповів оглядачеві видання Daily Mail Річарду Ідену про цікаву знахідку в палаці Сент-Джеймс, якою особисто був здивований.

Справа в тому, що він виявив секретний прохід, хоча таємні коридори ніколи не були секретом в королівських резиденціях. Всі палаци, замки та ін.завжди відрізнялися такими способами пересування. 35-річний Джек розповів про тунель в Dukes bar, який хотілося б перевірити.

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

Журналісти відразу ж почали працювати над картами і відстанями, тому згодом дізналися, що палац знаходиться недалеко від точки призначення. Йдеться десь про 400 метрах один від одного.

При цьому Сент-Джеймський палац більше не вважається діючою королівською резиденцією, хоча там і проживало безліч королів і королев протягом більше 300 років, ще до правління королеви Вікторії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У лондонському маєтку протягом року проводиться близько ста благодійних прийомів, які куруються членами королівської сім'ї.

Відомо і те, що цей прохід не є першим секретним. Наприклад, в Букінгемському палаці є потайний вхід для королеви.

Палац Сент-Джеймс, скріншот: Youtube
Палац Сент-Джеймс, скріншот: Youtube

Нагадаємо, майже як свекруха: Кейт Міддлтон приміряла легендарний образ принцеси Діани. Мерехтливе плаття Кейт навіяло спогад про 1985 році, коли принцеса Діана і принц Чарльз вийшли на лондонську прем'єру фільму про Бонда

Як повідомляв Знай.ua, без роду і племені? Букінгемський палац визначився з "титулом" для дочки принцеси Беатріс

Також Знай.ua писав, тато під слідством, а бабуся Єлизавета II у відпустці: вагітна принцеса Беатріс загриміла в лікарню