Відомий український продюсер і реп-виконавець Потап (Олексій Потапенко), чоловік співачки Насті Каменських, часто балує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони людей.

Соціальне життя Потапа не обмежується веденням аккаунта в Instagram, артист також є активним користувачем соцмережі TikTok, де на нього підписано вже понад 600 тисяч фоловерів. Знаменитість потихеньку набирає популярність на новій платформі, намагається відповідати тенденціям сучасного світу і розважає фанатів якісним контентом.

Цього разу Потап продублював нове відео з дружиною Настею в Instagram. Зіркова пара хотіла повторити популярний TikTok-тренд, але високий зріст артиста завадив здійснити задумане.

Настя і Потап намагалися зобразити серце за допомогою своїх рук, склавши їх як дві половинки. Чоловік співачки не розрахував відстань між пальцями і люстрою, і в процесі зйомки пошкодив тендітну річ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Потап "поховав" гарненьких хлопців і зізнався, чому Настя Каменських його полюбила: Міцний горішок

Нагадаємо, Потап уявив себе героєм серіалу "Гра в Кальмара" від Netflix: "Упоровся"

Як повідомляв Знай.uа, Потап з Позитивом відірвалися без Насті Каменських і Наді Дорофєєвої: "Швидко, спритно"

Також портал Знай.uа писав, що Потап розповів Каменських, Астаф'євій і Брежнєвій скільки коштують їхні приватні послуги: "Можна ніч, вони ж ще й співають"