17 вересня 2021 року світ побачив шикарний південнокорейський трилер Хван Дон Хека під назвою "Гра в кальмара".

Буквально за кілька днів серіал став всесвітнім хітом, обігнавши іспанську історію "Паперовий будинок" і опинившись на першому місці в медіа-просторі. Бо цей проект обговорюється абсолютно скрізь, як на телебаченні, так і на Youtube, Instagram і TikTok.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Популярність "Гри в кальмара" від Netflix несвідомо запустила старт величезної кількості контенту, включаючи пошуку різних фактів і секретів серіалу. Однак найбільше фанати південнокорейської драми люблять саме теорії.

Один з хлопців створив невелике відео, в ході якого заявив, що Netflix хоче провести "Гру в кальмара" в реальному житті.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Правила і відбори на цю гру вже оголошені студією. У ній візьме участь 456 осіб на безлюдному острові. Вони так само гратимуть в ігри за грошовий приз, от тільки це покажуть на весь світ", - говорить він.

Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram
Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram

Ця інформація фейкова, ймовірно, щоб набрати більшу кількість коментарів під відео і роздобути обговорюваність. Однак виходячи з того, що користувачі пишуть — частина з них готові зіграти в "гру в кальмара", деякі навіть на смерть.

"Якщо без смертей, я побігла записуватися", "А розстрілювати теж будуть?", "Взяли б участь?", "Якщо на смерть, я погнав", "Сподіваюся, це не наклеп, а то кримінально Карано", "Ті, хто програв до будинку спливають самостійно", - пишуть вони в коментарях.

@antop110

Что думаете об этом?🤔 #интерсныефакты#знания

♬ Squid Game - Green Light Red Light - Yovinca Prafika

Нагадаємо, секрет фіналу "Гри в кальмара" від Netflix: №456 знову "проміняв" дочку на гроші

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон показала себе в реальному житті: маленьке чорне плаття і туфлі, як у Полякової

Також Знай.ua писав, Потап уявив себе героєм серіалу "Гра в Кальмара" від Netflix: "Упоролся"