Відома російська співачка Нюша, яка колись зустрічалася з виконавцем Єгором Крідом, розповіла про свою вагітність. Зараз співачка заміжня за Ігорем Сивовим і виховуємо спільну дочку Сімбу.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за співачкою стежити 4.9 мільйона чоловік, Нюша зізналася, що її друга вагітність кардинально відрізняється від першої.
Співачка Нюша дуже ретельно готувалася стати мамою вперше. Тому вона здала всі можливі аналізи і перевірила організм. Вона зізналася, що все було добре, проте близько року вагітність не наступала. Тому вона вирішила спробувати нетрадиційние рішення і заглибилася в Родологію.

Нюша, фото з instagram
Нюша, фото з instagram

"Про родологію я тоді ще нічого не знала, але ж виявилося, родологія – нова область знань, що вивчає закони розвитку роду як системи. Вона базується на основах генеалогії, генетики, психогенетики, психології, антропології, культурології, фізики, математики. Виявляється, вже більше 20 років цей метод успішно використовується тисячами людей", - розповіла Нюша.

Співачка звернулася до фахівця, який створив родологічний аналіз історії роду. І вже через три місяці після її занять з фахівцем вона завагітніла.

Нюша, фото з instagram
Нюша, фото з instagram


"У моєму випадку, ми шукали родові так звані сильні "враження" і виявилося це був підсвідомий страх пологів, незважаючи на те, що я дуже хотіла дитину і, на перший погляд, не боялася...✨ ⠀Найважливіше було поміняти цю установку/переконання, і налаштується на те, що у мене буде своя, унікальна історія пов'язана з народженням малюка, і все буде по іншому", — підсумувала вона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, що співачку Нюшу пограбували на відомому курорті, але їй ніхто не повірив: "не смішіть". Співачку Нюшу пограбували на відпочинку в Іспанії

Раніше Знай писав, що співачка Нюша в обтягуючій сукні показала красу вагітності:"Се*Сі-матуся". Нюша показала фанатам округлий животик