Відома співачка Світлана Лобода вирішила трохи змінити свій образ та поділилася з численними шанувальниками дуже стильною світлиною.

Світлана Лобода має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 11 мільйонів осіб.
Цього разу відома співачка вирішила показати шанувальникам фото з фотосесії у чорно-білому кольорі. На світлині Світлана Лобода позує на однотомному фоні, зосереджено дивлячись у камеру.

Фото зі сторінки Світлани Лободи
Фото зі сторінки Світлани Лободи

На фотосесії зірка хотіла перетворитися на готичну леді, тому одягла чорну зариту сукню довжини міді та туфлі на високих підборах у тон сукні. Родзинкою образу стали чорні сонцезахисні окуляри.
Користувачам мережі одразу ж припала до душі нова світлина Світлани Лободи, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях під фото.

"Розкішна 🔥", "Я осліп🔥🔥🔥😍", "Дуже класна 🔥", "Пожежа!🔥" - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, донька росте без батька: "Спілкуються через скайп". Світлана Лобода розповіла, в яких стосунках з колишнім чоловіком

Як повідомляв Знай, Світлана Лобода поставила трирічну доньку на каблуки: привчає з дитинства.

Раніше Знай писав, Світлана Лобода переплюнула учасників "Танців з зірками", партнер крутіше Ліндеманна: "Волочкова відпочиває".