Дружина популярного українського репера Потапа, виконавиця Анастасія Каменських, яка відома також під псевдонімом NK, поділилася розповіддю про те, як проводить вільний час з чоловіком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram.

"Виявляється, відпочинок так важливий! Навіть коли ти любиш свою роботу, і готовий присвятити себе їй цілодобово, перезавантаження просто необхідна. Хоча б для того, щоб з новими силами приступити до нових проектів, зйомок і т.д. @realpotap кращий партер з відпустки і взагалі», - поділилася спостереженнями Анастасія.

Вона також опублікувала знімок з відпочинку в Мадриді, на якому вона високо підстрибнула, розставивши при цьому ноги, а Потап підстрибнув, не змінивши пози.

"Вельми підозрілий тип між ніг йде", - зауважив один з фанатів Каменських.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Діти. Ви молодці. Відпочивайте, перезагружайтесь. Чекаємо нових проектів", "Чітка парочка. Здоров'я вам і вашим передплатникам. Всім удачі", - додають інші.

Знайшлися і ті, кому не сподобався пост Насті.

"Невже одягнена?", "Настюха, прес підкачай "" а у кого немає зйомок і того, що у вас, значить той по життю приречений, а в деякому і зречений? Або як?", - обурюються фанати.

Деякі навіть запідозрили, що співачка вагітна.

"Вітаємо матусю і татуся з поповненням!", - пишуть вони.

Нагадаємо, що Настя Каменських навчила українок правильно крутити дупою і" прогинатися", досвід оцінили:"Точно знаю, 49 років". Настя поділилася секретом своєї привабливості

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Також портал Знай писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."