Корифей українського шоу-бізнесу, відомий український виконавець, композитор і володар легендарних вусів Павло Зібров не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.

Зараз чоловік знову опинився поруч з молоденькою красунею, зі своєю підопічною Анною Трінчер. Їх появи разом давно не викликають якогось здивування. Адже якось Зібров разом з Трінчер виступав у парку "Співоче поле", вони виконували пісні один одного, а ще давали Катерині Осадчій інтерв'ю в рамках телепередачі "Світське життя".

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Анна Трінчер світиться біля Павла Зіброва і всіляко намагається привернути до себе увагу, щоб побудувати прибуткову зоряну кар'єру і збільшити число шанувальників.

"У новий тиждень з гарним настроєм і драйвовою піснею! 🔊 Ви з нами?", - пише виконавець у публікації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вони разом вирішили пройтися в сповільненій зйомці. Анна - в короткій спідниці, топі і пальто, демонструючи витонченість своєї фігури. Павло постав у скромних джинсах, сорочці та осінній куртці.

Анна Трінчер, фото телеканал "Україна"
Анна Трінчер, фото телеканал "Україна"

"Люди-посмішки😉", "Як круто!👏", "Ви молодці...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров з Ганною Трінчер "вкрали" хобі у Віктора Ющенка: Катя Осадча схвалила

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров знайшов собі жінку, якій можна "плакати в жилетку" далеко від дружини: "Все частіше розумію..."

Знай.ua писав, улюблениця Поплавського Аня Трінчер "посунула" з Києва Ані Лорак: "Круто висіти"