Всесвітньо відомий 25-річний американський актор Тімоті Шаламе не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 13,4 мільйонів чоловік.

Хлопець є зіркою шоу-бізнесу не надто багато часу, хоча вже встиг знятися в таких класних фільмах, як "Інтерстеллар", "Король", "Красивий хлопчик" і наостанок — "Дюна".

Тімоті Шаламе, фото: Instagram
Тімоті Шаламе, фото: Instagram

І все ж... найважливіша картина в його фільмографії саме "Клич мене своїм ім'ям" про любов між молодим 17-річним італійцем Еліо і молодим американським вченим, асистентом батька Олівером. "Дюна" досі йде в кінотеатрах, закохуючи в себе мільйони людей по всьому світу.

"🕰⏰ журнал Time дивлюся на це, як "якого х*я" - як?! @DUNEMOVIE", - пише хлопець у новій публікації.

Він опинився на обкладинці журналу і поділився ще одним чорно-білим знімком, розсунувши ноги в туфлях.

Тімоті Шаламе, фото Getty
Тімоті Шаламе, фото Getty

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я так чертовски пишаюся тобою, Тімо", "Чувак, ми так пишаємося тобою, як ніби... Я не думаю, що ти розумієш валлахі. Ти - легенда", "Чистий талант привів тебе туди - ось як😌", "Я буквально на виставці French Dispatch в Лондоні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тімоті Шаламе з "Дюни" наростив ірокез на голові і став "рокером": "Знову нах*ярився"

Як повідомляв "Знай.ua", вусатий Бред Пітт у білому костюмі підкорив серця всіх жінок світу ще до прем'єри "Вавилон"

Знай.ua писав, Джейсон Момоа з "Дюни" перейшов на бік Джеймса Бонда: "Так радий, справжня честь"