Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Донька Олі Полякової прийшла на побачення, а хлопець "втік"

Донька популярної української співачки і акторка Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Дівчина опублікувала серію відеозаписів у сторіз. На них вона йде вулицями. Потім вона показує як зустрічається з українським актором і моделлю Денисом Астапенком.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Каменських "відшукала" спекотного іспанця через кілька років

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка розмістила спільне фото зі своїм другом-іспанцем, який 6 років тому став головним героєм кліпу на пісню "Бумдіггібай" Потапа і Насті. Артистка повідомила, що це їхня перша зустріч після такої тривалої розлуки, і за весь цей час життя кожного кардинально змінилося.

Хліб, фото: скріншот з відео
Хліб, фото: скріншот з відео

В Україні знову подорожчали хліб, масло та інші продукти: як змінилися ціни за 8 років

В Україні незабаром значно подорожчає хліб. За один буханець з власної кишені потрібно буде віддати близько 30 гривень. Виходить, що зовсім скоро, найпопулярніший серед українців продукт може стати значно дорожче - відразу на 10-25%. Всьому виною надмірно висока ціна на газ, яка виросла відразу в сім разів.

Михайло Барбара, скріншот: Youtube
Михайло Барбара, скріншот: Youtube

Помер фронтмен гурту "Мертвий півень" і колега Святослава Вакарчука

З'явилася інформація про смерть відомого 49-річного музиканта і актора Михайла Барбара. Про це повідомляється на його офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook Ольгою Боровець. З того моменту, за годину на стіні профілю з'явилося безліч коментарів з боку шанувальників Михайла.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

Леся Нікітюк приголомшила українців після освідчення в коханні Притулі

Леся Нікітюк опублікувала серію відеозаписів у своєму сторіз. Вона показала, яким чином готується до зйомок. Навколо неї сидять різноманітні стилісти і фарбують дівчину. Проте Нікітюк звернула увагу на фен.