Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зоряна пара вирішила відправитися на пару днів в сонячну Іспанію з метою шопінгу по відомих бутіках, для зустрічі зі старими друзями і звичайно ж, довгоочікуваного відпочинку. Настя активно розміщує всі подробиці подорожі, щоб шанувальники не пропускали ні хвилини їх захоплюючої поїздки.

Цього разу співачка розмістила в Insta Stories відео, на якому розгулюється з чоловіком по затишних вуличках іспанського міста Толедо і розповідає коротку історію середньовічного місця. Її мова різко обривається тим, що Потап вирішив розповісти віршик, який склав на цю тему.

"У мене живе чоловік - секс-машина Олексій", - підспівує на відео Потап, викликаючи сміх у Насті.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, https://www.instagram.com/kamenskux/?hl=ru
Скріншот з Insta Stories, https://www.instagram.com/kamenskux/?hl=ru

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських потрапила в незручну ситуацію на відпочинку з Потапом - "Підозрілий тип між ніг"

Нагадаємо, незграбний Потап спробував призвичаїтися до сучасних трендів, але в підсумку розгромив квартиру: "Зріст не врахували"

Як повідомляв Знай.uа, Потап уявив себе героєм серіалу "Гра в Кальмара" від Netflix: "Упоровся"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала свої груди зблизька: з купальником не промахнулася