Відома вже не перший рік фітнес-тренер і тренер на шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко, підтвердила, що люди - це всього лише тільки люди. Цього разу Аніта розповіла про так зване "перезавантаження". Вона точно знає, що час від часу хочеться по життю натиснути кнопочку "оновити".

Саме для такого процесу "оновлення" Аніта вирішила розповісти кілька важливих порад.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Аніти Луценко в мережі Instagram.

Публікація Аніти Луценко, фото: Instagram
Публікація Аніти Луценко, фото: Instagram

"Перезавантаження! Час від часу хочеться по життю натиснути кнопочку "оновити". Коли я зациклююся, думки по колу, втрачаю натхнення або просто накопичується рутина або втома. Я періодично роблю такий собі рестарт.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У мене це: 21 день мовчання в храмі; поголитися налисо; пройшла курс повної освіти базового тренера через 20 років по закінченню вищого навчального (заново анатомія, фізіологія, але на останніх дослідженнях); 14 днів детокс від соцмереж; почати новий незвичний вид спорту; сідаю і на годину або дві роблю мозковий штурм куди йду. Навіщо. Куди хочу прийти. Чи немає протиріч в мріях і діях; розпродати гардероб, щоб почати носити 10 кращих речей, а не лежать 100 шт. які у вас способи перезавантаження платівки?", - зізналася Аніта Лценко своїм підписникам.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Аніта Луценко після голих фото відшукала у себе яйця: "Готові поглинати?".

Як повідомляв Знай.uа, хлопець вагою в 220 кг "зменшився" вдвічі і став справжнім красенем - три секрети його успіху.

Знай.uа писав, Аніта Луценко назвала топ-13 жіночих проблем з фігурою: "Жир над колінами, вушка бісять...".