Популярний шеф-кухар, беззмінний суддя і ведучий шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив підтримати флеш-моб одного з українських журналістів, суть якого - показати себе в 1991 році. Ектор опублікував знімки з юності, де на його голові можна помітити пишну шевелюру, а на обличчі ще зовсім молоду посмішку.

Саме, цього разу шеф-кухар обійшовся без рецепта, а зробив своїм прихильницям великий подарунок. Також Ектор закликав підписників взяти участь в цікавому флеш-мобі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора Хіменеса-Браво в мережі Instagram.

Публікація Ектора Хіменеса-Браво, скріншот: Instagram
Публікація Ектора Хіменеса-Браво, скріншот: Instagram

"Hello з 1991 Рік. Побачив фото @gordondmytro. Приймаю цей флешмоб! Дивись як ми змінюватися за стільки років, як ніби один день пройшов, так?

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як кажуть — люди як вино, з віком тільки краще. Так що пропоную вам взяти участь, і подивитися як же ви гарні! Підтримайте нас? Публікуй свої фото з хештег #hello1991 поїхали!", - пише шеф-кухар.

Віддані шанувальники тепло зустріли нову публікацію, взявшись активно залишати схвальні оцінки у вигляді лайків, смайликів, а також залишати коментарі. Ось, що пишуть підписники Ектору: "А мені зараз подобається Ектор, вік навпаки прикрашає, ви маєте рацію, люди як вино з віком тільки краще", "В 91 році мені було 2, і я, напевно, була чарівна і мила", "Який гарненький на фото".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Мартиновська і Ектор Хіменез-Браво разом? Як виглядає можлива майбутня свекруха зірки "МайстерШеф".

Як повідомляв Знай.uа, співачка Нюша вперше зізналася, що довго не могла завагітніти: "Рік нічого не виходило".

Знай.uа писав, Ектор Хіменес-Браво поскаржився на підірване здоров'я через роботу: "Це не давало мені жити".