Українська акторка, зірка реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 820 тисяч чоловік.

Цього разу Ксенія поділилася кумедними короткими роликами зі зйомок нового фільму в Insta Stories. У кадрі акторка з'явилася в досить нестандартному і інтригуючому образі - під великою робочою курткою співробітника "Укрзалізниці" ховався чарівний білосніжний наряд королеви, яка ніби тільки втекла зі сторінок дитячих казок.

Відео знімав колега Ксенії Артур Логай. Артисти не розкривають назви і подробиць нової картини, щоб ще більше розігріти інтерес відданих шанувальників.

Ксенія Мішина, https://www.instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, https://www.instagram.com/misha.k.ua/

"Як би дивно я зараз біля тебе не виглядала, але я рада що ми знову з тобою граємо... у прекрасному фільмі", - сказала Ксенія Мішина на відео в Insta Stories.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ксенія Мішина, https://www.instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, https://www.instagram.com/misha.k.ua/

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина "розклеїлася" після розставання з Еллертом: "Бог, яому так складно?"

Нагадаємо, що Ксенії Мішиної приставили прилад до обличчя: Еллерту такого не дозволяла

Як повідомляв Знай.uа, Ілля з "Холостячки" повернувся до колишньої, але ім'я Мішиної не сходить з вуст навіть з дитиною на руках: "Кожен день кажу - досить..."

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина після розставання з Олександром Еллертом знайшла своє щастя: "Не втрачай моменту"