Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

Артист розмістив кумедне відео з бекстейджу шоу "Танці з зірками", на якому він показав процес створення яскравого образу Круелли - героїні комедійного фільму, знятого за сюжетом мультфільму Disney "101 далматинець". У такому вбранні артист станцював з Лізою Русиною повільний фокстрот в п'ятому випуску шоу.

У кадрі професійні візажисти шоу вміло перевтілюють Костянтина в ефектну жінку з чорно-білим волоссям і яскравим макіяжем. Для повного образу, артисту навіть наростили довгі гострі нігті. На відео також можна почути, як він наспівує легендарний твір Ave Maria композитора Франца Шуберта.

"Ось це я буду трансуха така, ти бачиш які у мене кігті?" - каже Костянтин на відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Melovin, Настя Каменських і Сніжана Бабкіна згадали найстрашніші моменти в житті: "Відчуваю, зараз помру"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin закурив після перевтілення в Круеллу на "Танцях з зірками": далі його чекає Леді Гага

Також портал Знай.uа писав, що у Melovin "закінчилася" фантазія на "Танцях з зірками", просить порад у простих українців: "Яого хотілося б?"