Популярна українська виконавиця, екс-солістка групи "Время и Стекло" і дружина співака Володимира Дантеса, Надя Дорофєєва , вирішила нагадати своїм шанувальникам про важливе. Новою публікацією вона поділилася в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Дорофєєва повідомила, що 13 жовтня відзначають Всесвітній день без бюстгальтера.

"Назва кумедна, але його суть дуже важлива! Я ніколи не говорила вам про те, що на моїх грудях є шрам. Весь цей час я замазувала його тональним кремом, ховала під одягом, маскувала всіма можливими способами... і тільки недавно прийняла і полюбила», - зізналася співачка.

Вона повідомила, що всього лише кілька років тому вона перенесла захворювання грудей.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Цей шрам нагадує мені про те, що 4 роки тому в моєму житті трапилася фіброаденома і подальша операція з її видалення. Фіброаденома-це найбільш поширене доброякісне утворення в молочній залозі. Вона виникає з різних причин-щоб це відстежити і зупинити, важливо звернутися до фахівця! Регулярні чек-апи суперважливі, це наш шанс вчасно виявити проблему!», - відверто розповіла Надя, закликавши жінок не ігнорувати проблему і регулярно обстежуватися у мамолога.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: YouTube
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: YouTube

"Моя дівчинка!!! Кайф, що поділилася!!", - підтримав її в коментарях чоловік.

"Це дуже важливий і потрібний пост!", "Надя, у мене теж була фіброаденома в правій грудях. Мені 18 років», «Це реально важливий пост на дуже важливу тему. Спасибі за такі чесні слова», - захоплені шанувальники.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес заговорив про важку втрату, більше ніколи не будуть разом: "Видалив зі свого життя".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва побешкетувала на ліжку в тоненьких трусиках без Дантеса: "Можу не надягати".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва потрапила в руки поліції, Дантес не допоможе: "Ви заарештовані"