Не секрет, що Андрій Миколайович Шевченко найвідоміший український футболіст і колишній тренер головної команди країни вже дуже давно не холостяк. Головна дама серця - модель Крістен Пазік, вже 17 років поруч. Крістен зробила його батьком чотирьох красенів-синів.

Андрій Шевченко і Крістен Пазік – дві протилежності, яких притягнула одна до одної доля. Зрадила нашим читачам дізнатися більше про цю романтичну історію.

Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram
Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram

Він - володар "Золотого м'яча", найкращий бомбардир в історії української футбольної збірної і один з найрезультативніших гравців Ліги чемпіонів.

Вона - американська світська левиця і фотомодель. Познайомилися вони на вечірці, де Шевченко був присутній як гравець клубу "Мілан", а Крістен на той момент мала модельний контракт в Італії, тому крутилася в тамтешніх світських колах.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram
Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram

Між новими знайомими миттєво спалахнули почуття, проте спільну мову закохані знайшли далеко не відразу. Справа в мовних розбіжностях.

"Перший час це була проблема, тому що коли ми познайомилися, я не міг говорити нормально італійською, вона не могла нормально говорити італійською. Це було дуже цікаво і ми багато спілкувалися. Дуже велика різниця менталітетів", - розповідав журналістам Андрій Шевченко.

Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram
Сім'я Андрія Шевченка, фото: Instagram

Це не завадило парі продовжити романтичні стосунки, а вже згодом вони одружилися. Як не дивно, але весільна церемонія Андрія і Крістен була напрочуд скромною – молодят розписали під час перерви матчу в гольф і навіть без жодного фото в мережі. Не виключено, що причина в цікавому положенні нареченої – Пазік перебувала на шостому місяці вагітності. Цей факт подружжя до останнього приховувало.

Навесні 2004 – го Шева вперше став батьком-у нього народився син Джордан. Як справжній футболіст, на досягнутому Андрій не зупинився і зібрав вдома власну чоловічу команду - за два роки на світ з'явився ще один син пари Крістіан, в 2012-му Олександр, а в 2014-му Райдер.

Від широкої громадськості Шевченко береже спадкоємців, як і подробиці сімейного життя, проте в інтерв'ю Дмитру Гордону спортсмен зізнався, що саме сім'я посприяла рішенню, яке згодом почали називати його найбільшою помилкою в спортивній кар'єрі – перехід з італійського "Мілана" в лондонський "Челсі".

Незважаючи на це, Андрій ні про що не шкодує, адже завжди ставить на перше місце сім'ю. Вони так і осіли у Великобританії, де придбали маєток, який, за чутками, коштував близько 14 мільйонів доларів.

Раніше повідомляли, Андрій Шевченко показав свого головного "наставника": "9 дивовижних років".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський привітав Андрія Шевченка з 45-річчям: "Це тільки 1-й тайм".

Знай.uа писав, Тіна Кароль проміняла потенційного нареченого Ivan Navi на переможного Усика: "Ти надкрутий".