На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 580 тисяч осіб, вона розповіла, що ківі часто недооцінюють і просто не купують. Але це зовсім неправильно, адже через кількість корисних речовин, якими володіє цей фрукт, на нього слід звернути увагу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Марина Боржемська зазначила, що в першу чергу потрібно звернути на харчову цінність ківі. Адже ківі може забезпечити організм енергією завдяки високому вмісту вітаміну С.
"Ківі ідеально підходить для меню на початку дня і перекусів для підтримки бадьорості. Вітамінів в цьому фрукті з надлишком: вітамін К запобігає розвитку остеопорозу, В9 сприяє зміцненню імунної системи, А Е є відмінним протизапальним засобом і сприяє правильній роботі серця", - розповіла вона.
Також цей фрукт несе користь вашому здоров'ю, адже багато часу використовувався як цілющий засіб. При цьому його щоденне вживання запобігає розвитку серцево-судинних захворювань і деяких видів раку.
"Регулярна добавка ківі в меню знижує рівень тригліцеридів в крові і регулює метаболізм. Його активні інгредієнти концентруються в "хорошому" холестерині, знижуючи при цьому рівень "поганого", а також сприяють загоєнню ран і відновленню після хвороб, ускладнень і операцій", — підсумувала Марина Бержемська.
Раніше Знай писав, топ-5 осінніх продуктів від Марини Боржемської: чим замінити "шкідливу" їжу