Тоня Матвієнко порівняла свою дочку з мамою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

13 жовтня дівчина опублікувала фотографію своєї мами в соціальній мережі. На знімку відомій українській співачці всього двадцять чотири роки, у неї довге розкішне чорне волосся і прямі риси обличчя.

Тоня Мативенко порівняла маму зі своєю старшою дочкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ніна Матвієнко 24 ❤️ моя старша дочка Уляна копія
, - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост, відзначаючи схожість двох родичок.-

Уляна-вилита"; " Люблю Вас. Вас приємно слухати. Зважений. Вишуканий. Коректна! Хороша в різному віці"; "стовідсоткова копія"; " Боже, яка краса
, - відзначають вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості зважилися на відверте зізнання.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників і показала це в соціальних мережах.