Максим розповіла про подробиці і наслідки страшної хвороби і про своє самопочуття на сьогоднішній день.

Як відомо, майже все літо Максим провела в лікарні. Співачку госпіталізували з пневмонією незабаром після її 38-річчя, яке вона відзначила 10 червня. Вона довгий час боролася за життя і після тривалого лікування повернулася додому.

Зараз дівчина відновлюється, але люди в соцмережах не вірять зовсім в її страшну недугу, і щоб припинити всі обговорення, вона вирішила дати відверте інтерв'ю Ксенії Собчак для її YouTube каналу "Обережно, Собчак".

Як розповіла артистка, на концерт в Казань вона прилетіла з дуже високою температурою, але всі ПЛР-тести були негативними і вона думала, що це звичайна застуда. Максим зізналася, що коли прийшла до тями після коми, не змогла цього згадати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я взагалі не пам'ятаю цього. Я була, як машина. Не пам'ятаю ні вильоту, ні концерту - нічого. Тобто, цієї події просто не було для мене", - заявила Максим.

Стан погіршувався і співачку госпіталізували в приватну клініку, ввели в медичну кому і підключили до ШВЛ. Незважаючи на це, Максим ставало все гірше і її мама вирішила перевести дочку в 52-у лікарню Москви, хоча лікарі побоювалися, що хвора може не пережити транспортування. Там співачку підключили до ЕКМО і почалася важка боротьба за її життя.

За словами Максим, під час лікування відбулися всі ускладнення, які тільки могли бути. У Марини була кровотеча, септичний шок, два рази зупинялося серце, а легені майже повністю відмовили.

На тілі співачки залишилося безліч слідів від трубок і приладів, які лікарі підключали до її тіла - Максим показала 4 шрами на шиї і ще кілька приховані під одягом.

Зараз Максим перебуває вдома і відновлюється після важкої хвороби. Її все ще мучить кашель і вона сильно схудла, але радіє тому, що залишилася жива і сповнена оптимізму.

"Зараз я важу в районі 43-44 кг. Я дуже швидко набираю. Дуже швидко приходжу в форму. І тим більше що до мене приходить величезна кількість друзів, з усіх куточків нашої країни і світу мені шлють подарунки, квіти, солодощі. Мій будинок в тортах і квітах", - повідомила Максим.

Нагадаємо, МакЅим після коми заінтригувала фанатів новою піснею: "Заведи"

Як повідомляв Знай.uа, еєвіца МакЅим вперше заговорила після коми: "Санітари були готові..."

Також портал Знай.uа писав, що схудла до 35 кг МакЅим ледь переставляє ноги, зірка заново вчиться ходити