Популярний український співак та композитор Павло Зібров, який відомий також завдяки своїм видатним вусам, привітав українців із Днем захисників. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співака в соціальній мережі Instagram.

«Прийміть щирі вітання зі святами - Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника і захисниці України! Ці свята нерозривно пов'язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків», - написав він під новим повідомленням.

На фото виконавець у білій сорочці з яскравими малюнками, він сидить на стільці із високою спинкою та дивиться на глядачів.

«Від усього серця бажаю вам здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра, мирного неба та благополуччя! Нехай Присвята Богородиця завжди оберігає ваш дім!», - додав він.

Скрин, Instagram Зибров
Скрин, Instagram Зибров

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Зі святом Вас, Павле, та Вашу родину. Божого благословення та благодаті...», «Павле Миколайовичу, взаємно! Ви- захисник нашої української пісні, що популяризує і підносить її, об'єднує весь український народ. Нехай же Ваші пісні про Україну звучать якнайчастіше і підбадьорює патріотичний дух наших захисників і захисниць на війні. Зі святом!», - пишуть його прихильники.

Нагадаємо, Павло Зібров з Ганною Трінчер "вкрали" хобі у Віктора Ющенка: Катя Осадча схвалила.

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров знайшов собі жінку, якій можна "плакати в жилетку" далеко від дружини: "Все частіше розумію..."

Знай.ua писав, улюблениця Поплавського Аня Трінчер "посунула" з Києва Ані Лорак: "Круто висіти".