Головний вокаліст, фронтмен італійського рок-гурту Måneskin, що переміг на Євробаченні-2021 з піснею "Zitti e buoni", Даміано Давид любить радувати значну армію шанувальників ефектними і провокаційними знімками в соцмережі Instagram, де за ним стежить 4,9 мільйона чоловік.

Учасники популярного гурту підкорили фанатів з усього світу не тільки запальними піснями, а й чарівною епатажністю і яскравістю образів, які притягують неймовірну кількість поглядів і уваги. Над гендерно-флюїдним стилем італійців з 2020 року працює стиліст Ніколо Черіоне, який також взаємодіє c співаком Акілле Лауро, танцівником Стефано де Мартіно і актором П'єрфранческо Фавіно.

Цього разу Даміано розмістив нову, і знову досить таки провокаційну фотографію. У кадрі італієць позує в чоловічому боді-купальнику, який зроблений не зі звичної всім тканини, а майстерно пов'язаний білими нитками. Яскравий макіяж, оголеність і незвичайні татуювання стали незмінними "фішками" артиста.

"Я не старію, стаю гарячіше 🔥" - заявив Даміано в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як відомо, шкіряними комбінезонами, каблуками і макіяжем смокі-айз у чоловіків в Європі давно нікого не здивуєш, але зовнішній вигляд Måneskin все ще вражає безліч українців. Цього разу, багато віджартувалися пристрастю бабусь до в'язання різних речей для улюблених онуків.

Скріншот з коментарів, instagram.com/ykaaar/
Скріншот з коментарів, instagram.com/ykaaar/

Скріншот з коментарів, instagram.com/ykaaar/
Скріншот з коментарів, instagram.com/ykaaar/

Нагадаємо, триумфатори Євробачення гурт Maneskin потерлися вологими тілами один об одного: "Чому так жарко?"

Як повідомляв Знай.uа, соліст Maneskin і друг Каті Павленко з Go_A розповів про відносини з Пугачовою: "Королева"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Павленко з Go_A "поклала око" на соліста Maneskin Даміано Давида: "Ми листувалися..."