Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Нову колоритну фотографію в українському образі Ектор розмістив з нагоди народного свята - Дня козацтва, яке щорічно відзначається 14 жовтня. У кадрі кулінарний гуру велично сидить на коні, в традиційному українському вбранні і з державним прапором в руці.

У підписі до фото кулінар заговорив про важливість свята і подякував усім захисникам України, які щодня ризикують своїм життям заради спокою всіх громадян. Також, Ектор залишив дівчатам невелику пораду, як можна привітати свого чоловіка в такий знаменний день.

"Не думайте, що в цей день їм потрібні дорогі подарунки.. Ні. Просто зробіть свій чоловік приємний сюрприз, подаруйте емоцію", - написав Ектор.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Мартиновська і Ектор Хіменез-Браво разом? Як виглядає можлива майбутня свекруха зірки "МастерШеф"

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво поскаржився на підірване здоров'я через роботу: "Це не давало мені жити"

Як повідомляв Знай.uа, Американське печиво від Ектор Хіменес-Браво: зроби приємно дитині за 5 хвилин

Також портал Знай.uа писав, що зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво дав підказку дівчатам, як завоювати його серце: "Гарантія 100%"