Відомий український журналіст і ведучий програми на телеканалі 1+1 "Світ навіворит" вирішив розповісти про свою чергову експедицію. Де був і що робив чоловік цього разу.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються або знімки з молодою дружиною, або ж з робочих поїздок в інші країни.

Цього разу він розповів про свою подорож до Пакистану, а саме в Пешавар, що поруч з кордоном з Афганістаном.

Туристів лякають цим містом, так як тут дійсно небезпечно, і журналісти постійно перебували під охороною. Однак, незважаючи на це, саме місто і місцеві жителі їх вразили.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Вперше в будь-якому місті я не зміг витратити гроші на харчування та побутові дрібниці – мене скрізь безкоштовно годували, поїли, дуже позитивно реагували. Та що там говорити - я навіть зарядку для телефону не зміг купити: підійшов, вибрав, а мені її насильно подарували, гроші не взяли🙂" - сказано в повідомленні.

Те, як проводив час Дмитро Комаров в Пешаварі можна подивитися вже в суботу, 16 жовтня. Саме в цей день вийде програма на телеканалі 1+1.

Там познайомлять глядачів з доктором, який придумує ліки зі скорпіонів, що врятує мільйони життів. Покажуть ринки, де практично все безкоштовне, а також найсмачніше м'ясо в житті ведучого. Все це про місце, якого так побоюються звичайні туристи.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" розсекретив свою пристрасть, не згадавши про дружину

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаров з " Світ навиворіт "втік від Саші Кучеренко під виття сирен

Також Знай.uа писав, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" потайки від Саші Кучеренко вирушив на кладовище