Популярна українська фітнес-тренерка і ведуча на шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська розповіла про свої ранкові ритуали, які заряджають її бадьорістю і позитивом на весь день.
Марина Боржемська на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 580 тисяч осіб, розповіла, що ранкове пробудження - один з головних факторів, який визначає весь її день.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

"Я люблю вранці прокинутися, піти до діток, понюхати і поцілувати Роберта і Олівію, сказати їм прекрасні слова і зробити ритуал обіймашок❤️ у нашій родині це наповнює нас і дає сили на весь день", — розповіла вона.



Також вона поділилася кількома своїми порадами, які зроблять пробудження легким, а Вас бадьорими на весь день. Боржемська радить спати з відкритим вікном, це можна робити поки на вулиці не дуже холодно.


Щоб легше засинати і прокидатися, потрібно лягати і вставати в один і той же час. Це допоможе відчувати себе набагато бадьорішим і в рази продуктивнішим. Для того щоб пробудження було приємним, вигадайте для себе улюблену ранкову традицію, яка щоранку буде вас тышити. Прогулянка, пробіжка, улюблена музика або навіть перегляд серії якогось серіалу.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

На дзвінок будильника Марина Боржемська радить поставити улюблену пісню, і тоді пробудження стане приємніше. Після пробудження обов'язково потрібно випити склянку води і, звичайно ж зробити хоча б легку розминку, розтяжку або зарядку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще