Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч осіб.

Дівчина вже багато років залишається ведучою програми "Аферисти в сiтях", яку без неї уявити дуже важко. А зараз вона розповіла про фейкові кастинг-менеджери "Нового каналу", які пишуть українцям і пропонують їм участь у відвертому шоу після надання голих фото і відео.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Я вас шокую!!🤷♀ ️Гортай карусель➡️ ️ і слухай продовження на моєму IGTV⬇️ ❤️‍🔥 ️большая велика подяка всім, хто повідомив про це розлучення!❤🔥", - пише вона в основній публікації.

Другою і третьою фотографією в профілі Олена-Христина закріпила листування з несправжнім кастинг-менеджером, який пропонує знайти партнерів за різними критеріями, включаючи розмір статевого органу.

"Друзі, якщо вам таке пишуть, відразу блокуйте. Це фейкові кастинг-менеджери! Якщо вас запросили на кастинг, і пропозиція викликає сумніви, пишіть мені в особисті повідомлення, якщо не відповідаю, тому що може потрапити в спам, то пишіть в коментарях під останньою постом, я відповім! А ще всі актуальні кастинги є на сайті Нового каналу!", - пишуть з офіційної сторінки "Нового каналу" в коментарях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь підсадила на "Гру в кальмара" Павла Розенка і свою собаку: "Зайшли на ура"

Як повідомляв "Знай.ua", "Попелюшка зіпсувалася": Олена-Крістіна Лебідь зняла сукню і склала компанію Нео з Матриці

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розвалилася під святковою ялинкою в жовтні: "Вже Новий Рік?"