Українська акторка і відома телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 725 тисяч осіб.

Лілія розмістила нову серію кумедних фотографій зі своїм чоловіком танцюристом Андрієм Диким, з яким перебуває у шлюбі вже з 2011 року. Щастя і любов подружньої пари відчувається буквально через екран. Через стільки років Лілія і Андрій зберегли ту саму пристрасть, яку відчувають закохані пари на початку відносин.

На опублікованих кадрах танцюрист кумедно розглядає видатні форми своєї дружини і робить нереальну танцювальну підтримку, а Лілія в цей час насолоджується увагою люблячого чоловіка і запальними рухами. Як повідомила артистка, знімки були зроблені під час святкування дня народження телеведучого Анатолія Анатоліча.

"Ніякого гламуру, жодного постановочного кадру, мінімум макіяжу - такі, як є насправді!Ці фото, як ніякі інші, характеризують нас! Ми так і живемо!" - написала Лілія Ребрик у публікації.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/
Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/

Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/
Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/

Нагадаємо, що Лілія Ребрик "начаклувала" українцям новий прогноз погоди на осінь: даремно лякали снігом і морозами?

Як повідомляв Знай.uа, як Лілія Ребрик, Потап і Настя Каменських пережили збій в Instagram: можуть з'явиться діти

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик приголомшила поцілунком сестричок з жорстокістю: "Весь світ порву"