Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вирішила будувати кар'єру в Росії і жити в щасливому шлюбі зі співаком Владиславом Топаловим, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,1 мільйонів чоловік.

У якийсь момент співачка приєдналася до обговорень власних грудей. Вона зазначила, що так багато людей в цьому брали участь — адже в якийсь момент вона безслідно зникла. І тому довелося зізнатися, що операції зі зменшення не було.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

А зараз вона виставила напівголе фото і зазначила, що обіцяла це зробити. Регіна показала шикарне худеньке тіло, присівши на краю ліжка.

"Підвищуємо охоплення. Ділимося враженнями☺ поставтеся до цього посту з гумором, але я і, правда, перестала розуміти політику Instagram. Найгірше в моєму акаунті заходять фото з дітками, яким потрібна допомога. Невже тільки таким способом, роздягаючись, оголюючись, можна залучити розумну адекватну аудиторію до чогось хорошого?!", - написала Регіна Тодоренко в публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

"Білизна не дуже красиве", "Якось не дуже у Вас фото вийшло😮 зазвичай ваша фігура красивіше", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)

Нагадаємо, Настя Івлєєва" обдерла " до нитки Елджея після розлучення: тепер завидна наречена

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко розкрила таємницю Анджеліни Джолі в місті мертвих: "Справжній екстрим"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко перетворилася на пекучу брюнетку і розпрощалася з кучерями: "Як Вакула"