Популярний український телеведучий, який ось уже кілька років поспіль радує тисячі телеглядачів в ролі ведучого романтичних проєктів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решентик святкує 38-й День народження. Цього разу телеведучий вирішив заявити, що він у свої роки дуже щасливий.

У новій публікації телеглядачі і мережеві шанувальники можуть побачити звичну для багатьох картинку, як Григорій позує і посміхається в студії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Григорія Решетника в мережі Instagram.

Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram
Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram

"Мені 38 і я щасливий. Люблю життя", - коротко поінформував про свято Григорій.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Так, у неділю, 17 жовтня, Григорій Решетник приймає цілий букет привітань від колег, зірок шоубізу, а також колишніх учасників романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка". Зараз же Григорій веде "Холостячку" зі Златою Огнєвіч, де головна героїня вже "вигнала" першого кандидата.

"З Днем народження, моя любов", — привітала зі святом свого коханого чоловіка Христина Решетник.

Друзі, шанувальники і просто цінителі творчості почали активно вітати Григорія зі святом. Ось, що пишуть в мережі: "Гришаня! Любий! З днем народження", "А далі, як буває в найкращих фільмах", "З Днем народження! Надихай і надихайся! Будь щасливим і здоровим!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, "Холостячка" Злата Огнєвіч приготувалася красиво попрощатися: "Є натхнення для...".

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник згадав дитинство на фермі, поки малюки тікали від тварин: "Нападатимуть".

Знай.uа писав, Григорій Решетник розповів про стрес, з яким зіткнулися його діти: "Боялися і тікали".