Популярна російська співачка, телеведуча і блогерка Ольга Бузова, про яку її колишній хлопець Дава заявив, що вона змусила його вибирати між кар'єрою і романтичними стосунками, зробила досить гучну заяву. В даний момент співачка шукає собі нового хлопця з яким хоче завагітніти і стати мамою доньки.

В даний момент Ольга поки не вагітна, проте вона не сумнівається, що в її життя прийде цей "чудовий момент".

Про це стало відомо завдяки заявам Ольги Бузової під час інтерв'ю для акорки Ірини Безрукової, яке вже доступне в мережі YouTube.

"Всьому свій час. У мене буде донька, я вже знаю її ім'я - Маша. Я це вирішила ще в 25. Я дітей хочу давно, просто якось не виходило. Я жодного разу в житті не була вагітна. Я це не відчувала ще ніколи. Уявляєте, скільки ще мені належить? Дуже хочу доньку. Я буду з нею справедливою", - заявила Ольга Бузова.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ірина Безрукова та Ольга Бузова, скріншот: YouTube
Ірина Безрукова та Ольга Бузова, скріншот: YouTube

Є у Бузової і плани на те, як вона виховуватиме майбутню спадкоємицю. Артистка навіть поскаржилася, що її саму в дитинстві не шкодували: вже у п'ять років вона пішла до школи, і мама дуже строго до неї ставилася.

"У мене було раннє дитинство... Я тоді навіть не розуміла, чого від мене хочуть. Зі своєю дитиною ніколи і ні за що так не вчиню", — запевнила знаменитість.

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Бузова наїхала на колишнього з образами, але Дава розкрив ганебну переписку: "Не такий вже й мудак".

Знай.uа писав, "Або я, або Танці з зірками": Дава розкрив таємницю рокової сварки з Ольгою Бузовою, капризи довели до хайпа.