Надзвичайно популярний серед мільйонів школярів і підлітків репер Моргенштерн вирішив запустити в своїй бургерной гру «на виживання». Ідею він підгледів в серіалі "Гра в кальмара", який вже б'є всі рейтинги за популярністю.

"Небезпечні ігри в @kaif_burger», - підписав репер короткий ролик, в якому тримає солодощі, виконані в стилі карамельок з серіалу.

На печиво намальований символ "моргенштерн", який потрібно видряпати, не зламавши і не пошкодивши.

Зокрема, він змусив грати в це свою молоду дружину Ділару, у якої після весілля з'явилося безліч шанувальників. Відео з її спробами пройти складне випробування він опублікував в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Як і в будь-якій грі, у нас є переможці і переможені. Переможці отримують комбо-набір з будь-якої картоплі, бургера і напою. Але не сподівайтеся, що Вам буде везти завжди – Переможені вибувають з гри», - розповіли в ролику правила гри.

"Печенька буде коштувати 5 тисяч", "Сподіваюся, приз буде вище участі, залишилося тільки виграти", "Я думаю, або безкоштовно, або рублів 50, не більше... Сенс не продажу печива, а в тому, чи зможемо ми забрати безкоштовне комбо. Я не була ще там, але були мої друзі і там ціни не позамежні», - обговорюють ідею шанувальники виконавця.