Алла Мазур розповіла про досвід перебування на шоу "Танці з зірками". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська журналістка і ведуча "ТСН" Алла Мазур періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч осіб.

Як відомо, з вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Українська телеведуча побувала на одному з останніх випусків. Вона опублікувала відео з виступу кількох пар, а також фотографію між Юрієм Горбуновим і Володимиром Завадюком. У підписі до відеозапису вона розповіла про досвід перебування в даному шоу.

Не вдається мені вболівати за когось одного) Переглядаю своє любительське відео з глядацької зали… Переживаю за всіх, бо розумію: яке шалене навантаження і екстремальний виклик. І яку сміливість треба мати, щоб, не займаючись професійно танцями, в якийсь момент вирішити: все, йду на паркет! Тому для мене всі учасники Танців- герої✌🌟💞
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми".

Як повідомляв Знай.иа, Ольга Бузова наїхала на колишнього з образами, але Дава розкрив ганебну переписку: "не такий вже й мудак".

Знай.иа писав, "Або я, або Танці з зірками": Дава розкрив таємницю фатальної сварки з Ольгою Бузовою, капризи довели до хайпа.