Популярний український телеведучий програм " Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Анатолій успішно реалізувався не тільки у творчій кар'єрі, а й в особистому житті. У телеведучого є любляча дружина, двоє прекрасних доньок і син, якому немає і рочка. Артист часто розміщує фото своїх рідних людей і ділиться сімейними моментами.

Пост Анатолія Анатоліча, instagram.com/anatoliyanatolich
Пост Анатолія Анатоліча, instagram.com/anatoliyanatolich

Цього разу він показав свою зеленооку красуню, молодшу доньку Лоліту. У кадрі крихітка сидить в жовтій шапці зі знаменитого фільму "Гаррі Поттер". Таку яскраву річь Анатоліч купив для своєї дівчинки в Лондоні, на "зачарованій" платформі 9 3/4.

Також він додав, що в першу чергу потрібно прислухатися до своїх дітей, поважати їх вибір і завжди підтримувати контакт, але і не забувати радувати подарунками.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Спілкуйтеся з ними про це, і вони будуть найщасливішими дітьми на землі. Незалежно від подарунків. Хоча про подарунки теж не забувайте 😜", - написав Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч ледь не посивів через свою красуню і відправив її на обстеження: "Приховують хвороби"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Дикий не втримався і "накинувся" на дружину Лілію Ребрик на вечірці: Анатолій Анатоліч мало не "захлинувся" слиною

Також портал Знай.uа писав, що дружина Анатолія Анатоліча "зголодніла" після пологів: порушила всіх чоловіків, включаючи чоловіка