Колишній продюсер і коханий української співачки Ані Лорак, Юрій Фальоса вирішив розповісти, скільки грошей пішло на те, щоб зробити дівчину популярною. Завдяки чому у неї є все, про що мріють початківці артисти.

Про це чоловік розповів у прямому ефірі ток-шоу на телеканалі Live.

Кар'єра Ані Лорак почалася ще в 90-і роки, невідома нікому дівчинка з маленького міста, яка любить співати. На одному з конкурсів школярку помітив відомий на той момент український продюсер Юрій Фальоса.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Йому вдалося зробити жінку популярною на всю країну, і на розкрутку він витратив не менше 200 тисяч доларів. За нинішніми мірками це не менше двох мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Журналістам Юрій Фальоса зізнався, що помічникам доводилося їй купувати всі побутові речі. Весь одяг, білизну, продукти і все, що було необхідно для життя, їй привозили.

Юрій Фальоса , скріншот із відео
Юрій Фальоса , скріншот із відео

"У неї складне дитяче життя було. Старший брат загинув в Афганістані, мама виховувала чотирьох дітей. Мамі ніколи було займатися дітьми", - повідав продюсер.

При цьому, він ні про що не шкодує, так як вкладення дуже швидко окупилися. Заробіток ділився навпіл, але, в силу молодого віку, Ані Лорак не вміла розташовуватися правильно грошима.

Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса
Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса

"Вона тоді була молода, не вміла грошима управляти, їй все купували — прокладки, харчування, машини, бензин... Ані не ходила по магазинах, їй це не потрібно було" - продовжив Юрій Фальоса.

При цьому, він не приховує, що у них була взаємна любов, але після розриву він ще два роки не міг дивитися на інших жінок.

Нагадаємо, Ані Лорак виправдалася за "втечу" з України і попросила вибачення: "Крила У мене росли"

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми"

Знай.ua писав, ані Лорак кардинально змінює життя перед весіллям колишнього