Джейсон Момоа показав відео з прем'єри фільму "Дюна" у Великій Британії. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Американський актор гавайського Походження Джейсон Момоа частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 16,4 мільйона чоловік.

Чоловік знявся в "Аквамені", "Лізі справедливості", "Дикому", проте найбільше популярності він отримав в"Гра престолів". Останній його відомий проект-фільм" Дюна " Дені Вільнева.

19 жовтня відбулася прем'єра цього наукового-фантастичного кіно в Лондоні. На честь цього сам актор розмістив на своїй соціальній мережі Instagram годинне відео з цієї прем'єри. Чоловік в розкішному бордовому піджаку з довгим ланцюгом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дюна! Прем'єра в Лондоні
, - підписав він Відео.

Фолловери почали активно коментувати запис.

Cпасибі за початок. Це чудово"; " вітаю, брат. Так радий за вас"; " збудливо
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що Джейсон Момоа з "Дюни" перейшов на бік Джеймса Бонда: "так радий, справжня честь". Джейсон Момоа побував на показі нового фільму про Джеймса Бонда.

Нагадаємо, що Лі Ю Мі з" гри в кальмара "втекла від інших "гравців": страшне видовище. Лі Ю Мі поділилася кількома фотографіями зі зйомок.

Як повідомляв Знай.uа, Тімоті Шаламе з" Дюни "наростив ірокез на голові і став" рокером":"знову нах*ярився"