Популярний український співак та композитор Павло Зібров, який відомий також завдяки своїм видатним вусам, похвалився перед українцями своїм відпочинком під пальмами. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співака в соціальній мережі Instagram.

«Доброго ранку, друзі! Довгоочікувана відпустка почалась!», - підписав він відео, в якому розповідає, куди саме він вирушив цього разу. На голові в Зіброва капітанський кашкет, а сам він вдягнутий у чорну футболку з білим малюнком.

«Нарешті я вперше за два роки у відпустці. Дубаї, сонце! Сонце, море і вода… Привіт Україні!», - повідомив співак.

Підписники виконавця привітали його з довгоочікуваною відпусткою, проте не всі оцінили такого вибору країни для відпочинку.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«В смислі, Дубай і пальми? А як же каштани, каштани, каштани?», - дивуються українці.

«Тільки не блатуйте з сонцем. Мастіть себе кремом fps. Не згоріть. Будь ласка!», - радять інші.

«Приємного відпочинку!», «Гарного відпочинку! Хоч в Дубаї поганого не буває», «Дядя Паша, гарного відпочинку!!!! Їжте і насолоджуйтеся!», «Гарного відпочинку, море позитиву і задоволення!», - від душі бажають прихильники виконавця.

Нагадаємо, Павло Зібров з Ганною Трінчер "вкрали" хобі у Віктора Ющенка: Катя Осадча схвалила.

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров знайшов собі жінку, якій можна "плакати в жилетку" далеко від дружини: "Все частіше розумію..."

Знай.ua писав, улюблениця Поплавського Аня Трінчер "посунула" з Києва Ані Лорак: "Круто висіти".