Популярна українська виконавиця, екс-солістка гурту "Время и Стекло" і дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя розмістила маленький уривок з багатообіцяючого кліпу для нової пісні "Наречена", яку вона випустила в дуеті з російським реп-виконавцем Скриптонітом. Прем'єра треку відбулася всього пару днів тому, але вже зібрала велику кількість позитивних реакцій фанатів.

На короткому ролику Надю ведуть по полю на мотузці зі зв'язаними руками, практично оголену і з весільною фатою на голові. Кадри вийшли вражаючими, шанувальники зможуть побачити повну версію 20 жовтня.

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories
Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories
Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Як відомо, це вже другий спільний трек артистів. У 2017 році пісня "Не забирай мене з паті" викликала великий захват у публіки.

Надя Дорофєєва і Скриптоніт
Надя Дорофєєва і Скриптоніт

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва стала "нареченою" Скриптоніта, Дантес не проти: "Коли забрав з паті"

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва розкрила таємницю після "весілля" зі Скриптонітом, поки Дантес не бачить: "Велика любов"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва спустила бюстгальтер і показала шрам на грудях: ховала 4 роки від усіх, крім Дантеса

Також портал Знай.uа писав, що напівгола Надя Дорофєєва заявила, що не встигає отримати задоволення від процесу - Дантесу на замітку: "Починаю втрачати..."