У минулому сезоні Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" здобув дві перемоги, обігравши Реал Мадрид й вдома, й на виїзді.

Через один рік віцечемпіон України й віцечемпіон Іспанії знову зійшлися в одній групі. Але, оскільки й "Шахтар", і "Реал" влітку змінили своїх наставників, відповідно, слід очікувати, що тепер їх гра істотно відрізняється від торішньої.

Як пише UA Футбол, "гірники" набрали непогану форму в УПЛ, де не дають "Динамо" піти у серйозний відрив. Водночас у ЛЧ на їхньому рахунку поки лише один бал і жодного забитого гола.

Донецький "Шахтар", фото: Instagram
Донецький "Шахтар", фото: Instagram

Тож, щоб сподіватися на вихід української команди в плей-офф, потрібно обов'язково забивати. Водночас після фіаско з "Шерифом" Реал навряд чи готовий програти ще раз.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів вболівальники зможуть побачити у вівторок, 19-го жовтня, на відеосервісі офіційного транслятора єврокубків в Україні "MEGOGO".

Крім того, поєдинок "Шахтар" - "Реал" також можна буде побачити на платформі "Воля TV". Якщо ж немає можливості подивитися матч в прямому ефірі, за ходом поєдинку можна стежити за допомогою текстової онлайн-трансляції матчу "Шахтар" - "Реал" на UA-Футбол.

Також на Youtube-каналі "Подкасти UA-Футбол" буде доступний аудіо коментар матчу "Шахтар" - "Реал".

Шахтар Донецьк, Реал Мадрид, фото з Twitter
Шахтар Донецьк, Реал Мадрид, фото з Twitter

Нагадаємо, на футбольному матчі пролунала стрілянина, спортсмени повалилися на землю: на трибунах почалася паніка. На футбольному матчі серед шкіл у США пролунала стрілянина - на трибунах почалася паніка і втеча до порятунку

Як повідомляв портал "Знай.ua", щасливий Ліонель Мессі знову зіграє за Аргентину, помолодшав на 10 років: "Відчув себе улюбленим". Ліонель Мессі показав, яка команда робить його щасливим

Також "Знай.ua" писав, матч Україна - Боснія і Герцеговина: команди зіграли внічию на відборі до Чемпіонату cвіту 2022. Збірна України продовжує відбір до Чемпіонату cвіту 2022 року.